مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند

با سلام . من از شخصی ماشینی خریدم و برای سند مبلغی را نگه داشتم نگو که سند بنام این اقایی که من ازش ماشین خریدم نیس، سند دست صاحب قبلیش (صاحب اصلی خودرو)است ،حالا طرفی که من ازش ماشین خریدم نیست نه به تلفن جواب میدهد نه ....با هزاران مصیبت شماره ی صاحب اصلی خودرو را پیدا کردم ،حالا صاحب اصلی خودرومیگویداونی که من ماشینو ازش خریدم به صاحب اصلی خودرو مبلغ 30میلیون بدهکار است الان صاحب اصلی خودرو میگوید 30میلیون بده سند رو بنامت بزنم ،مبلغی هم که من برای سند نگه داشتم کلٱ5میلیون است ،امروزم برای تنظیم سند شکایت کردم لطفٱ راهنمایی کنید ،در ضمن از اونی که ماشینو خریدم سندی به من نشون نداد ،آیا در دادگاه ندیدن سند و خریدن ماشین علیه من است؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است علیه شما باشد
بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تعویض پلاک را به طرفیت فروشنده و مالک پلاک بدهید.
در غیر این صورت دادخواست شما رد میشه و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت هردو مطرح  نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دعوی شما سریعا رد می‌شود چون الزام به تنظیم سند رسمی اشتباه بوده است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نگران نباشید می توانید به استناد قولنامه سند را تنظیم کنید با حکم دادگاه

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در دادگاه باید اسناد و مدارک خود را که صحت معامله شما را ثابت می کند ارائه دهید؛ در غیر این صورت رأی به ضرر شما صادر خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تعویض پلاک را به طرفیت فروشنده و مالک پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

یک وکیل :

سلام فروش مال غیر شکایت کنيد