مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نمایشگاه ماشین

سلام وقت بخیر بنده تقریبا 6 ماه پیش پژو 405 از نمایشگاه ماشین تو پیشوا خریداری کردم چون خودم یه پراید مدل پایین داشتم با پژو معاوضه کردم مابقی پول که مونده بود شرایطش کردم 10 ماهه حدود 5 قسطش دادم قولنامه ای بهم ندادند گفتند که چون شرایط کردید قولنامه بهتون نمیدیم و بابت این کار یه سفته 60 میلیونی از بنده گرفتند بابت ضمانت اقساط خیلی فشار روم بود به صاحب ماشین درخواست کردم که کل پولش باهاش تسویه کنم بعد سند ماشین بنامم بزنه ایام عید با بنده تماس گرفتند گفتند وقت وکالت تعویض پلاک از صاحب قبلی ماشین بنام خودش ثبت کرده بود میگفت بیایید با من تسویه کنید بعد یه وقت تعویص پلاک بگیرید من اون ماه اصلا پول نداشتم دست وبالم خیلی خالی بود نتوانستم برم حدود 3 ماه گذشت دوباره بهش گفتم که بیاد این بار وکالت ماشین بهم بده قبول کرد گفت برم باهاشون تسویه کنم بعد وکالت ماشین برام میگیره منم یه وامی گرفته بودم رفتم باهاشون تسویه کردم حدود 6 میلیون از پولش مونده بود که گفتم بعدازاینکه داخل محضر بنامم زدید تقدیم میکنم خلاصه من تسویه کردم از اون تاریخ حدود یک ماه میگذره هربار باهاشون تماس میگیرم با یه بهونه ای میپیچونه دو روز پیش با بنده تماس گرفتند گفتند صاحب ماشین دو میلیون پول میخواد اگه بهش ندید براتون نمیاد سند بزنه من با خانواده ام صحبت کردم نظرشون پرسیدم تصمیم گرفتیم که براشون این دو میلیون واریز کنیم بلکه بیاد سند ماشین بنامم بزنه این کار انجام دادم الان حدود دو روزه گذشته هیچ به قولشون عمل نکردند و هربار تماس گرفتم جواب تماس بنده ندادند با گوشی دیگری که تماس میگیرم جواب میده و هربار وعده الکی بهم میده خواهشا راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام لطفا سوال خود را با تلفن از طریق سایت پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است