مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران مخابرات

باسلام
ما فرزندان ایثارگر شرکت مخابرات اگر برای تبدیل وضعیت به دیوان عدالت شکایت بکنیم کسی هست که رای بگیره از دیوان عدالت برای ما؟
سال88 حدود 60 درصد از سهام مخابرات به بخش غیر دولتی واگذار شده و ما سال 93 نیروی شرکتی مخابرات هستیم
اگر کسی هست لطفا اعلام بکنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما در دیوان عدالت ، شکایت خود را مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید بله. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر شرکتی که بیش از پنجاه و یک درصد ان متعلق به بخش خصوصی باسد خصوصی محسوب میگردد نه دولتی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر 60 درصد به بخش خصوصی منتقل شده باشد شرکت خصوصی محسوب میشه