مشاوره حقوقی رایگان - پوشش پلاک

سلام منو به جرم پوشش پلاک برای ورود به طرح به دادگاه احضار کردن و قاضی اونجا گفت برات یک سال حبس مینویسم الان تو سامانه ثنا نوشته حکم محکومیت صادر شد و پرونده مختومه شد میشه لطفا راهنمایی کنید که کی رای ابلاغ میشه و اگه واقعا حبس نوشته باشه چی کار باید بکنم که تبدیل به جریمه نقدی بشه ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قابل تجدیدنظر خواهی است نگران نباشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به درج حکم در سامانه ظرف چند روز این حکم ابلاغ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. رای صادر شده است و به سامانه ثنا مراجعه نمایید تا رای را مشاهده نمایید و سپس از حکم تجدیدنظرخواهی
کنید و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام تا چند روز‌دیگه رای به شما ابلاغ میشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ظرف یک هفته رای ابلاغ میشه میتونید تجدیدنظر خواهی کنید