مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده مادرم و برادران و خواهرانم از پدر بیمار

من یکی از وراث هستم بجز من مادرم و 7 تا برادر و خواهر دارم که 5 سال پیش پدرم که تصادف شدیدی کرد با موتور که 50 درصد مقصر هر کدام شدند و دامادم کارمند بیمه است 120 میلیون تومان بابت 50 درصد از صندوق برای پدرم دیه گرفت طوری که بعد از 22 تا عمل یک پایش را قطع کردند و باتوجه به پولی که گرفتند یک پرستار برایش نگرفتنند به علت خوب نرسیدن حال پدرم خیلی وخیم شد طوری که بعضی ها را نمیشناخت البته من نمیتونم محجوریت پدرم را اثبات کنم و در ان حالت من مدتی نبودم و مادرم و بقیه هر کدام با سواستفاده از اینکه گولش زدنند مادرم خانه را قولنامه ای زد بنام خودش برادر و خواهرانم هم قولنامه ای هر کدام 200 متر زمین گرفتنند ولی به من چیزی ندادنند و من با دوتا بچه چطور میتوانم جلوی اینها را که قصد فروش را دارنند بگیرم لطفا مرا راهنمایی کنید که چه دادخواستی به دادگاه بدهم که رسیدگی کنه ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا وقتی فرد زنده است هرگونه تصرفی میتواند در اموال خود داشته باشد شما فقط باید حجر او را ثابت کنید برای راهنمایی در مورد اثبات دلایل حجر با وکیل مشورت کنید