مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حقوق مستمری پدر فوت شده

باسلام و خسته نباشید من پدرم سال 96 فوت شده مادرم هم سال 87 فوت شده الان برادر مجردی دارم که در حال ادامه تحصیل است میخواستم بدانم که اگر برادرم درسش تمام شود و حقوق مستمری پدرم قطع شود آیا من میتوانم بعد از گذشت مثلا یکی دو سال از قطع شدن حقوق مستمری پدرم با طلاق گرفتن از همسرم اگر مشکلی داشتیم باز برای دریافت حقوق پدرم درخواست دهم؟ یعنی بعد از قطع شدن حقوق اگر دختر مطلقه شود میتواند حقوق مستمری پدرش را دریافت کند؟ اگر میشود چند درصد تعلق میگیرد؟ در ضمن هیچ اشتغالی هم ندارم.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
دختر در صورت نداشتن شغل و تجرد می تواند مستمری را برقرار نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله در صورت که دختر مجرد و یا مطلقه باشد میتواند مستمری پدر مرحومش را دریافت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دختر شوهر نداشته باشد و شاغل نیز نباشد می تواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مستمری پدر ، به مادر و دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و فاقد پرداخت بیمه تعلق خواهد گرفت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
بله مستمری پدر در این حالت به شما تعلق میگیرد

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام بله تعلق می گیرد.