مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند شدم

سلام وقت بخیر من 3 سال پیش ماشینی خریدم لیزینگ از سایپا بعد از 1 سال به دلایلی مجبور به فروش شدم و با همون شرایط لیزینگ ماشین فروختم
در داخل قولنامه قید کردم درصورت برگشت چک معامله فسخ و ضرر و زیان شرکت سایپا به عهده خریدار می‌باشد که این آقا نتونست چک آخرش پاس کنه و مجبور به شکایت شدیم دادگاه رای اول داد و قطعی شد ولی دردادگاه تجدید نظر رای کلا عوض شد و اصلا قاضی مارو محکوم کرد له پرداخت ضرر زیان ما پرونده فرستادیم در دیوان عالی کشور نزدیک به 5 ماه است الان امروز الزام به سند زده برای ما و من میخوام ببینم چطور میتونم سند نزنم تا جواب دیوان برایم بیایید اصلا راهی هست با نه
بعد سند در رهن شرکت سایپا و چک همچنان 1 سال است برگشت خورده
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی مدارک قراردادها و احکام صادره است
از طریق پنل مشاوره تلفنی با اینجانب علی اصغر نادری تماس بگیرید

سيده رقيه  جعفر زاده

سرکار خانم سيده رقيه جعفر زاده :

با سلام علیرغم محکومیت جنابعالی به تنظیم سند باتوجه به اینکه خودرو در رهن شرکت میباشد دادنامه قابلیت اجرایی نخواهد داشت

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. چون سند در رهن است رای قابل اجرا نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت ابتدا می بایست فک رهن صورت گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا باید فک رهن شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما با تنظیم یک لایحه محکم به دادگاه اعلام نمایید که پرونده دیگری در مورد این خودرو در جریان است و درخواست ....
و اگر خواهان ، مرتهن ( شرکت سایپا ) را طرف دعوا قرار نداده باشد درخواست ایشان رد خواهد شد. و قرار رد دعوا صادر خواهد شد .
در هر حال تا ابتدا فک رهن صورت نگیرد الزام به انتقال سند ، امکان ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پاسختان را از طریق مشاوره تلفنی دریافت کنید موضوع گسترده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تنظیم سند مستلزم فک رهن خودرو می باشد لذا طی لایحه ایی این مهم را در اجرای احکام مطرح نمایید