مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند رسمی

با سلام و خسته نباشید
ملکی رو خریداری کرده ام ولی فروشنده هنوز نتوانسته ملک را به نام خودش بزند تا ما بتوانیم از طریق دادگاه الزام به تنظیم سند رسمی بدهیم ولی نمیتوانیم
چطور میتوانیم فروشنده را مجبور به این کار بکنیم

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام نظر به اینکه در حال حاضر ملکیت به شما منتقل گردیده می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را علیه کسی که سند ملک به نام ایشان است و همچنین فروشنده تنظیم نمایید یعنی خواندگان دعوا را هر دو طرف قرار دهید.

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام همانطور که همکار گرامی فرموده اند شما میتئانید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت صاحب اصلی سند و فروشنده طرح نمایید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همانطور که همکاران محترم فرمودند شما میبایست دادخواست الزام به تنظیم سند رو به طرفیت صاحب سند و فزوشنده به دادگاه ارایه نمایید

یک وکیل

سلام. همکار محترم خانم جرجانی پاسخ کامل را دادند و بنده با ایشان هم نظر هستم.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با این اوصاف شما ملک را از کسی خریداری کرده ایید که مالک ملک نیست.اگر مطلع نبودید وی کلاهبرداری کرذه واگر مطلع بودید.هیچ.یاالله

یک وکیل

سلام" پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم مشاوره حضوری است .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

دادخواستی با موضوع الزام به تنظیم و انتقال سند در دادگاه محل وقوع ملک طرح نمایید
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، شما با ارائه مدارک خرید ، دعوای الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و کسی که سند به نام اوست مطرح کنید.

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

دعوی الزام به تنظیم سند علیه صاحب سند و فروشنده مطرح نمایید