مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم تنظیم سند رسمی

با سلام
بنده خواهان پرونده اصدری الزام به اخذ پایان کار درخواست صورت مجلس تفکیکی و تنظیم سند رسمی هستم ، رأی به نفع من صادر شده به انضمام هزینه دادرسی
درخواست اجراییه دادم ولی محکوم علیه نسبت به انتقال سند بعد از اجراییه صادر شده اقدامی نکرد ، ساختمون پایان کار داره و قاعدتاً بدهی به ارگان های دولتی نداره
راهنماییم کنید نحوه دریافت هزینه دادرسی به چه صورت هست و اولین قدم برای اجرای حکم سند چطور هست باید به کجا مراجعه کنم ممنون میشم از وکلا محترم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. دادگاه نماینده خود را برای تنظیم سند می‌فرستد دفترخانه

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر طرف برای تنظیم سند حاضر نشه ، با حضور نماینده دادگاه سند به نام شما تنظیم میشه.
برای هزینه دادرسی هم باید درخواست توقیف اموال رو بدید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طرف حاضر نشه نماینده دادگاه اقدام می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت عدم انتقال سند مالکیت توسط محکوم علیه ، توسط اجرای احکام ، دستور انتقال سند در دفترخانه داده خواهد شد
و مبلغ هزینه دادرسی توسط اجرای احکام تعیین خواهد شد