مشاوره حقوقی رایگان - تناقض در آرای صادره فی ما بین دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی ( ملاک کدام حکم است)

با سلام
پرونده اینجانب در خصوص دعوی الزام به تنظیم سند و دعوی متقابل تحت عنوان اقاله می باشد. بر اساس مستندات در دادگاه بدوی هر دو دادخواست به نفع بنده رای صادر گردیده که قسمت الزام به تنظیم سند در اثر تاخیر در اعتراض به دادگاه تجدیدنظر، جهت فرجام خواهی به دیوان عالی ارسال گردیده و پرونده مربوط به اقاله به دادگاه تجدیدنظر ارجاع گردیده است. ابتدا رای دیوان حکم به ابرام الزام به تنظیم سند رسمی داده و پس از آن دادگاه تجدیدنظر رای به اقاله به نفع طرف مقابل داده است. لذا با توجه به شرح مطرح شده تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با عنایت به شرح ماوقع نظر مرجع عالی لازم الرعایه می باشد هرچند دیوان تنها به ادعای مطروحه رسیدگی می نماید در هر حال پرونده و محتویات توسط وکیل حاذق بررسی گردد بهتر است
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام هرچند ضرورت داشت با توجه به تجدیدنظرخواهی راجع به یک قسمت از دادنامه و رعایت درجات رسیدگی شعبه دیوان منتظر رای تجدیدنظر می ماند اما به نظر می رسد دیوان هر کدام را دعوی مستقل فرض کرده اند و با توجه به رای دیوان اکر زمان باقی است میتوان در دادگاه تجدیدنظر اعاده دارسی داد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به نظرمیرسدشکل سؤال غیرمتعارف است زیراپس از ابرام دیوان، پرونده به تجدید نظرنمی رود،بلی درصورتیکه دیوان دادخواست رابپذیردوبه دادگاه هم عرض ارجاع دهدآنچه که دراین مرحله حکم میکند صائب است.موفق باشید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارئه نمودند