مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور برای سند زدن یک‌ واحد اپارتمان

با سلام، یک واحد اپارتمان در بنگاه معامله کرده ایم و‌ مبایعه نامه نوشته شده‌‌ و فروشنده 77 درصد مبلغ را دریافت کرده و‌ در مبایعه نامه اختیار لغو از هر طرف سلب شده و تاریخ و زمان و دفترخانه مشخص شده، حال فروشنده حاضر به سند زدن‌ نیست، عدم حضور گرفتیم، و کار‌ به دادگاه کشیده و حالا فروشنده ادعا میکند با همسرش اختلاف دارد و او این خانه را میخواهد به عنوان مهریه توقیف کند، ایا این امکان وجود دارد؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله تازمانیکه سندرسمی دردفتراسناد تنظیم نکرده اید قانون کسی رامالک میشناسدکه سندرسمی بنامش باشد بنابراین طلبکاران شخص می توانندتوقیف کنند شماباید قبل ازتوقیف دعوای الزام به تنظیم سندرسمی ودرخ است دستورموقت جهت جلوگیری ازنقل وانتقال را درخواست کنید والا بعدازتوقیف باید درخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کندکه امکان رفع توقیف ضعیف است

عادل بابایی

عادل بابایی :

ایشان دراد بهانه می اورد اکر هم همسرشان توقبف کند چون شما مبایعه نامه دارید میتوانید شکایت کنید البته برای سهولت بهتر است زودتر دادخواست بدهید و دستور موقت بگیرید تا امکان توقیف نباشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

الان توقیف شده یا خیر به نظر من که دعوای مهریه صوری می باشد و میخواهند شما به حقتون نرسید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
این سوالی کلی است و بهتر است که با در دست داشتن قرارداد و مبایعه نامه حضوری به یک وکیل دادگستری مراجعه و مشورت و راهکار قانونی بگیرید .

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

هرچه سریع تر دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و درخواست دستور موقت برای جلوگیری از نقل و انتقال دهید.