مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم داخل شناسنامه و محل تولد

سلام من می خواستم بدونم تغییر نام سکینه به اسامی غیرمذهبی امکان پذیراست؟ من سال 71 در شهر اصفهان متولد شدم ولی داخل خونه به دنیا اومدم و پدر و مادرم بلافاصله به شهر پدریشون سفر کردن و اونجا هم برا من شناسنامه گرفتن و حتی مامور ثبت احوال همون شهر برا من اسم انتخاب کرد خانوادم به اسم دیگه صدام می کنن الان تمام اعضای خانوادم متولد اصفهان هستن غیر از من و این منو خیلی عذاب میده حتی برای استخدامی هم فکر می کنن من بومی نیستم و برام مشکل شده می شه راهنمایی کنید چیکار کنم؟ پدر و مادر من 45سال ساکن اصفهان هستن، من واقعا بخاطر کار دچار مشکل شدم، تنها مدرکی که دارم کارت واکسن که از 1ماهگی تا 2سالگی زدم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با توجه به پرونده های,که در مورد تغییر نام داشتم عرض کنم موارد گوناگونی مهم است در صورت نیاز تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید درخواست خود را به اداره ثبت ارائه بدهید و دلیل قانونی برای تغییر اسم خود داشته باشید و در صورت رد درخواست توسط اداره ثبت ، شما میتوانید در دادگاه شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید