مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام
وقتتون بخیر
دیروز کیف من رو دزدیدند و داخل کیفم شناسنامم بود
اعلام مفقودی کردم و الان باید برای شناسنامه المثنی اقدام کنم
سوال من اینه که میتونم حین این کار اسمم رو از فاطمه به فاطیما تغییر بدم؟!

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
هیچ ارتباطی بهم نداره...
درخواست تغییر نام رو به ثبت احوال محل ویا دادگستری تحویل بدید.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
موضوع تغییر نام بحثی مستقل است که حسب مورد باید در دادگاه اقدام قضایی نموده یا به اداره ثبت احوال تقاضای کتبی تسلیم کنید...

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
موضوعات شما دو مقوله جداگانه می‌باشد و ابدا ارتباطی با یکدیگر ندارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير ارتباطي به هم ندارند
جهت تغيير نام بايد جداگانه اقدام كنيد در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

مینا احمدی

مینا احمدی :

ارتباطی با هم ندارند اگر قصد تغییر نام دارید با من تماس بگیرید09122141753

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله می توانید، برای تغییر نام ابتدا به سایت ثبت احوال مراجعه نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام موضوعات شمادومقوله جدامی باشندمیتوانیدبرای هرکدام جداگانه اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید