مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم از مهدیه به دلارام

سلام و خسته نباشید
اسم من مهدیه است و 21 سالمه آیا میتونم اسمم و به دلارام تغییر بدم ثبت احوال موافقت میکنه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ثبت احوال موافقت نمی نماید باید در راه دیگری وارد شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دفاع مناسب داشته باشید بله امکان تغییر نام وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله ، دادخواست تغییر نام تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال می توانید موضوع را پیگیری کنید.
اگر ثبت احوال موافقت نکرد به ناچار باید طرح دعوی کنید و از طریق دادگاه پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تغییر اسم شما باید ابتدا به اداره ثبت درخواست بدهید و در صورت رد درخواست شما باید دادخواست تغییر نام را در دادگاه مطرح نمایید و شما باید دلایل خود را ارائه نمایید