مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

برای تغییر نام از سمانه به الناز چه مراحلی باید انجام بشه و هزینه دارد یا خیر؟
و برای بقیه مدارک باید چگونه اقدام کرد.
ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

دادخواست تغییر نام بطرفیت اداره ثبت بدهید و دلیل تغییر نام را توضیح دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به اداره ثبت درخواست بدهید
و در صورت رد درخواست ، شما باید دادخواست تغییر نام در دادگاه اقامه نمایید
و باید دلیل قانونی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید.
اگر ثبت احوال موافقت نکرد می توانید دادخواست بدهید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید ولی این کار رادنکنید چرادکه ثبت احوال برای شما تغییر نام انجام نمی‌دهد در مرحله اول هم باید از طریق دادگاه حقوقی شهر خودتان طرح دعوی کندی به طرفیت ثبت احوال شهرستان محل صدور تنظیم شناسنامه و متن و دادخواست و دفاعیات نیز با ما وکلاست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا لازم است که از طریق اداره ثبت احوال محل سکونت خویش اقدام بفرمائید تا از این طریق تغییر نام صورت گیرد . در صورتی که اداره ثبت احوال ممانعت کرد ، از طریق دادگاه علیه اداره ثبت احوال طرح دعوی کنید . در خصوص هزینه نیز بایستی گفت که تغییر نام هزینه دارد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طرق ثبت احوال اقدام و بله هزینه دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال با ارائه ادله و مستندات مثل استشهادیه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

به دو روش میسر است خواسته ی شما

روش اول
مراجعه به اداره ثبت احوال در مورد اسامی که در قانون پیش‌بینی شده‌است.

روش دوم
مراجعه به دادگاه در مورد اسامی که صریحاً در قانون به آن‌ها اشاره نشده‌است.

با ارائه دلایل محکمه پسند از طریق دادگاه اقدام نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا به اداره ثبت درخواست بدهید
و در صورت رد درخواست ، شما باید دادخواست تغییر نام در دادگاه اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا اداره ثبت احوال ودر صورت عدم موفقیت دادگاه

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تغییر نام مجاز به مجاز در صلاحیت دادگاه است...

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال مطرح نمایید