مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم زینب به مهلا

سلام. سن من زیر 18 سال است ایا امکان داره که اسمم رو از زینب به مهلا تغییر بدم خوانواده همه مهلا صدام میکنن مهلا هم اسم مذهبی است و از القاب حضرت زهرا هستش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق اداره ثبت پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
با ولی خویش اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه اقدام کنید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام افراد زیر 18سال باید یا حکم رشد داشته باشند یا توسط پدر یا جد پدری درخواست تغییراسم بدهند تغییر اسم هم شرایطی دارد که اگر ثبت احوال نپذیرفت میتوانید توسط وکیل با انجام مراحل قانونی بهتر به این خواسته دست پیدا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق ثبت احوال با ارائه‌ادله و استشهادیه به طرفیت ثبت احوال اقدام کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام از طریق دادگاه دادخواست بدهید بهتر است وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
پدر شما به عنوان ولی ، باید ابتدا در اداره ثبت درخواست تغییر نام را مطرح نماید
و در صورت رد درخواست ، باید دادخواست تغییر نام در دادگاه اقامه نمایید

و برای تغییر نام ، باید دلیل وجود داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تقاضای خود را ابتدا به اداره ثبت احوال تقدیم نموده و سپس در صورت رد درخواست ، می بایست دادخواست خود را به دادگاه تقدیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
با توجه به اینکه سن شما کمتر
از 18 سال است پدر شما باید دادخواست تغییر نام را مطرح نمایید

و تغییر نام امکان دارد
ولی برای تغییر نام باید دلیل داشته باشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با توجه به اینکه اسم شما مذهبی است بین نظر قضات رویه اختلافی هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تولنید از طریق ثبت احوال اقدام کنید اگر جواب نگرفتید از طریق دادگاه اقدام نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با عنایت به دلایلی که فرمودید به اداره ثبت احوال مراجعه کرده و در صورت عدم موافقت آن اداره، به طرفیت آن طرح دعوا کنید.
و السلام

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق اداره ثبت احوال باید ولی قهری شما یعنی پدر اقدام کند

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

سلام بیستگی به نظر دادگاه دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
می توانید موضوع را از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اقدام کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اسامی مذهبی تنها قابل تغییر به اسامی مذهبی دیگر و آن هم منوط بر غالب بودن فراوانی نام منتخب ثانویه است
تغییر نام مذهبی به یک نام مذهبی دیگر امکان پذیر است و آن هم منوط بر این است که فراوانی نام منتخب ثانویه بیشتر از نام اولیه باشد. یعنی بایستی مشخص شود فراوانی کدام اسم غالب است و در صورتی که فراوانی اسم منتخب ثانویه بیشتر از اسم اولی باشد امکان تغییر نام وجود خواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید