مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قیمت به روز فاکتور تسویه شده

خریداری کالایی را با قیمت مشخصی خریداری کرده و مبلغ فاکتور را کاملا تسویه نموده است اما کالای مورد نظر را دریافت ننموده و پس از یک سال کالای خریداری شده خود را به قیمت یک سال پیش مطالبه می کند در حالی که در طول یک سال گذشته فروشنده بارها با وی تماس گرفته و درخواست تحویل سفارش وی را داشته اما خریدار تحویل نگرفته است. آیا فروشنده می تواند قیمت به روز اجناس فروخته شده را محاسبه و دریافت کند یا اینکه باید به قیمت یک سال پیش تحویل بدهد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بتوانید ثابت نمایید که کالای وی اماده ولیکن ایشان امتناع ورزیده از اخذ کالا دعوی وی مسموع نیست وباید ایشان الزام به تحویل کالا بدهد نه ثمن معامله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فروشنده باید کالا را ارسال نمایید و فروشنده ، حق مطالبه مبلغ اضافی را نخواهد داشت

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
خیر امکان محاسبه مجدد وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به تسویه باید کالا را تحویل می دادید مگر بتوانید به نوعی اقدام علیه خود مشتری (عدم تحویل )را اثبات نمایید و ثمن را مسترد نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فروشنده باید کالا را تسلیم خریدار نماید و فروشنده نمی تواند درخواست پول اضافی نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید کالا آماده بوده باشد و استنکاف از سوی تحویل گیرنده باشد در این صورت شما مشکلی ندارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
خیر فروشنده نمی تواند قیمت به روز کالا را مطالبه نماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
چون ثمن آنرا کامل پرداخت کرده باید مبیع به ایشان تحویل داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
براساس قیمت زمان فروش باید محاسبه شود