مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت پول اجناس

سلام و وقت بخیر
من ماه پیش 2 تریلی کاه به یه فرد در شهرستان قوچان فروختم و ایشان قرار بود یه ماشین نقد و یک ماشین چک یه ماه و حالا قرار بوده 15 ام این ماه بده ولی زیر حرف خودش زد و گفت هر دو ماشین رو چک می دهم و قرار شد چک 15 ام بدهد و بعدش دوباره زیر حرفش زد و گفت 1ام ماه بعد بدهد و
حالا طبق قرار. قرار بوده 120 میلیون تومان به من پول بدهد
یه چند روز پیش گفت سفته فرستادم 5 روز دیگه میاد دوباره من زنگ زدم گفت آدرس اشتباه بود و دوباره قرار بوده سفته بفرسته ولی حالا گوشی رو خاموش کرده و بعدش من با راننده تماس گرفتم گفتن که طرف بهش گفته که باهاشون همکاری نکن و
حالا می خواستم باید در شهر خودم یا قوچان شکایت کنم
با چه موضوعی شکایت کنم؟!؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بله در فوچان مطالبه ثمن معامله