مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

با سلام
در یک شهرک مسکونی با 18 ساختمان که مشاعات مشخص شده و برای استفاده تمام ساکنین میباشد، آیا ساختمانی میتواند بنا به دلایل ذی نفع، اقدام به بستن زمین ورزشی مشاع کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر مشاعات مطلق به تمام سکنه می باشد البته در صورتیکه خطراتی یا بنا به ملاحظاتی هیات مدیره تسخیص دهد با اعلام قبلی امکان مسدود شدن وجود دارد