مشاوره حقوقی رایگان - خلع يد يا تصرف عدوانی و اجرت المثل

با سلام
پدر اينجانب همراه با برادرش (عمويم) يک زمين با سند كشاورزی بصورت مشاع و شراكتی در سال 1373 خريداری نمود ( 27 سال پيش ) بعد از 5 سال كه بطور مشترک از اين زمين به عنوان انبار ( رو باز و بدون سقف ) استفاده نمودند در سال 1378 پدر اينجانب وكالت تام جهت انجام كارهاي اداري تغيير كاربري و فروش به عمويم داد در سال 1398 عمويم فوت نمود و در اين چند سال بدون اخذ مجوز اقدام به ساخت 2 عدد سوله بزرگ در زمين شراكتي و استفاده از آنها نمود. در سال گذشته پدر اينجانب سهم مشاع شراكتی خود را به نام من انتقال داده است حال با فوت عمويم و باطل شدن وكالت نامه ايا اينجانب ميتوان تقاضای خلع يد يا تصرف عدوانی و فروش ملک از طريق دادگاه را بدهم ؟ ايا ميتوان تقاضای اجرت المثل سهم خودم را بدهم ؟ اگر پاسخ اجرت المثل مثبت باشد از چه تاريخی قابل مطالبه ميباشد؟

لازم به توضيح است كه سهم هريک مساوی و بصورت مشاع ميباشد.

با تشكر

پاسخ ها :

يونس  شريعت نيا

جناب آقای يونس شريعت نيا :

می توان دادخواست خلع ید واجرت المثل ایام تصرف از زمانیکه ملک بصورت غاصبانه در تصرف وراث عمویت قرار دارد قبل مطالبه است . واگر ملک غیرقابل تقسیم باشد . باید تقاضای صدور دستور فروش نمود