مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

با سلام یک قطعه زمین دارم که اداره برق پست زمینی در آن اجرا کرده بعد از چند سال دوندگی گفتن اگه با ما مشارکت کنید آن را جابه جا میکنیم من میتونم خلع ید بگیرم یا مشارکت کنم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

مشارکت بهتر است اما می توانید خلع ید هم بگیرید اگر مالک قطعی هستید

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

شماد عوی غرامت از داد کاه بخواهید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، امکان خلع ید زمین وجود ندارد چونکه دولت می تواند در اجرای طرحهای عمرانی و ... ، اراضی واقع در اجرای طرح را با پرداخت قیمت کارشناسی آن تملک نماید و در فرض سؤال ، فقط گرفتن بهای کارشناسی زمین تصرف شده و یا خسارت وارده به زمین از حیث اجرای دکل برق و یا پست زمینی از لحاظ قانونی امکان پذیر می باشد .

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل را دادند لذا از تکرار پرهیز می نمایم