مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خلع ید توسط زوجه

سلام و وقت بخیر، سند منزل مسکونی ام با زوجه بصورت سه دانگ مجزا به نام هر کدام است. به علت اختلاف با زوجه که جدا از هم زندگی می کنیم و منزل خالی از سکنه ولی وسایل هرکدام از ما در منزل است. ایشان مورخ 96/07/01 دادخواست خلع ید ملک مشاعی داد. در جلسه دادگاه مورخ 96/10/27 به قاضی گفتم منزل خالی از سکنه است و من منزل را تصرف نکردم ولی قاضی گفت جفتتون باید اثاثیه منزل خالی کنید یا رضایت بین خودتون داشته باشید.
امروز حکم خلع ید صادر شده که مالکین ملک مشاع بایستی منزل خالی کنند ولی کل هزینه دادرسی برای من زده و محکوم شده ام.
یک سوال دارم: با توجه به قانون ملک مشاع که کل مالکین بایستی از ملک خارج شوند و خانم بنده چون مالک است باید وسایل منزل را خالی کند،، چرا هزینه دادرسی نصف نشده است ؟؟ (50% هزینه را بایستی خانم محکوم شود) لطفا راهنماییم کنید. / تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، خواهان بدواً هزینه های دادرسی را می پردازد و پس از صدور حکم در صورت محکوم له واقع شدن (صدور حکم به نفع وی) ، هزینه دادرسی را در موقع اجرای حکم از محکوم علیه دریافت می نماید .

پرسشگر :

سلام ،،، درست است بنده محکوم شده ام ،، ولی در حکم قید شده "کل مالکین مشاع بایستی ملک را تخلیه کنند" یعنی خانم من هم باید وسایل را تخلیه کند پس خانم هم مثل من مالک مشاع است و کل وسایلش را باید تخلیه کند ،،، با این توضیحات چرا هزینه دادرسی را نصف نمی کنند ؟؟؟

یک وکیل

پاسخ دوم : برادر عزیز چرا بحث و مجادله می کنید !؟ خدا را هزاران مرتبه شاکر باشید که معدود و اندک وکلای محترم حاضر شده اند علیرغم کسادی عمیق بازار حرفه وکالت و بر خلاف منافع مادی ضمن تحمیل هزینه های اینترنت موبایل یا ADSL و برق کامپیوتر به خود بطور رایگان و مجانی به شما و همنوعان خدمات مشاوره حقوقی الکترونیکی ارائه نمایند ! پس لطفاً قدر این فرصت پیش آمده و محبت روا داشته شده را بدانید و ناسپاسی نکنید ! پاسخ قانونی سؤال شما همان است که ارائه شد و پاسخ دیگری ندارد مضافاً بر اینکه مقررات به منظور خوشایند افراد محکوم وضع نگردیده تا موجبات جلب رضایتشان را فراهم آورد .

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

چون شما خوانده دعوا هستید..

سید نورالدین نورالدینی

سید نورالدین نورالدینی:

سلام چون شما محکوم شده اید به خلع ید از سهم ایشان و ایشان محکومیتی تدارند و تخلیه کل ملک بلحاظ مبانی حقوقی خاصی است که مجال توضیح نیست و محکومیتی یرای ایشان نیست و در واقع نحوه اجرای حکم است