مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خلع يد

سلام عليه شخصی دعوی خلع يد اقامه كرده ام و سند ملک به نام مورث اينجانب است و خوانده دعوی بيع نامه های جعلی دارد. آيا اگر در روز رسيدگی خوانده بيع نامه خود را ارايه دهد بايد نسبت به آن ادعا ترديد كنم و يا اينكه صرف اينكه سند رسمی به نام مورث اينجانب است برای صدور حكم خلع يد كفايت می كند ؟؟ ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سند عادی در مقابل سند رسمی اعتباری ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در جلسه اول اظهار تردید نمایید.
چنانچه سند رسمی بنام مورث شما باشد ، سند عادی دلیل اثبات محسوب نمیشود

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
البته نگفتید که چه کسی بیع نامه های عادی را امضا کرده است ولی اگر مورث شما امضا کرده باشد قضیه متفاوت است . به هرحال اگر به امضا مورث شما باشد میتوانید ادعای جعل کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یکی ازعناصر دعوای خلع ید عدوانی بودن تصرفات متصرف است اگرمبایعه نامه اش جعلی است میتوانید ادعای جعلیت کنید نسبت به امضای مورثتان هم میتوانید اظهارتردیدکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
خواهان باید سند رسمی بنام خود ارائه کند.
ادعای جعل و تردید بنا به مورد متصور است...