مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام
اینجانب با برادرم در یک مغازه بصورت شراکتی و سهم مساوی 3دانگ/3دانگ تا تاریخ مهر 1397 مشغول بکار بودم از مهر 1397 در جای دیگری مشغول بکار شدم و متاسفانه آبان 1397 با برادرم به دلیل قدرالسهم دریافتی در مغازه به مشکل برخوردم از مغازه رفتم تا خرداد 1398 که خانواده میانجی گری کردند و با برادرم مصالحه کردیم و قرار شد برادر بنده همانند مغازه ای که جنب مغازه ما هست ماهیانه 1.300.000 تومان (چیزی که خودش گفت) بپردازد.
ولی فردای روز مصالحه برادر بنده حرف دیگری زد و گفت ما 20 میلیون جنس در مغازه داشتیم ولی 100 میلیون چک داشتیم و من باید غرامت اختلاف 80 میلیون تومان را به مبلغ برابر یعنی 40 میلیون تومان بپردازم.
این در صورتی است که اردیبهشت 1397 که قرار بود من از مغازه جدا شوم برادرم گفته بود 100 میلیون تومان چک داریم و 100 میلیون تومان جنس و همان موقع با هم قرار بستیم که هر نفر 20 میلیون تومان بیاوریم و از چک و سفته راحت شویم و متاسفانه اینگونه نشد و بنده پول را آوردم ولی برادرم هر بار سر باز زد و چکها زیاد شد و اجناس کم و منتهی شد به رفتن بنده به کار دیگری در مهر 1397 و اختلاف پیش آمده.
در حال حاضر بعد 2 سال و چند ماه برادرم هیچ وجهی به من پرداخت نکرده است.
مغازه فوق الذکر ورثه ای بوده و در سال 92 من و برادرم بصورت وکالتی از وراث سهمشان را خریدیم
و سرقفلی هست و ما نتوانستیم ملکیت را به نام بزنیم چون مالک حضور نداشت
سند ملک مذکور هم دست اینجانب نیست
من برای ادعای خلع ید کاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

آیا توافقات مذکور در متن سوال به صورت کتبی هم‌ موجود است؟در مورد ادعای اختلاف حساب چک ها و موجودی مغازه باید ایندا روال ثبت کامل مطرح شود تا بتوان جواب دقیقی داد.خلع ید فقط با سند رسمی امکان پذیر است.ابتدا دعوی اثبات مالکیت باید داده شود