مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام . به دلیل بدهی و پرونده موجود در دادسرا پول من رو بردن برای جبران اپارتمان رو سال 94 مبایعه نامه نوشتم و وکالت بلاعزل دادم چون مجبور بودم اما رسید دست نویس دارم بین من و خریدار که مشخصات اپارتمان درج شده که نوشته 52 میلیون پول گرفتم تا 2 ماه بعد 58 پس بدم و سند رو پس بگیرم در صورت دیر کرد روزی 150 تاخیر بدم . ارزش ملک 160 بود اما تو مبایعه نامه 75 نوشته و اقساط رو تا دوسال خودم دادم اپارتمان بعد 3سال دست من بود چون معامله صوری بود و 18 میلیون از 52 تومان رو پس دادم . 2 نفر شاهد دارم که معامله صوری و ضمانت 52 میلیون بود اما خونه گران شد و طرف خلع ید و اجرت المثل میخاد بگیره ...
با شاهد و سند دست نویس میتونم مبایعه نامه و وکالت رو باطل کنم ؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اگر مدارک متقن باشد بله امکان اثبات آن وجود دارد