مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام و عرض ادب
مدت ٣٦ سال است كه ازدواج كرده ام از ٤ سال قبل بخاطر اختلافاتى كه در تمام سالهاى گذشته بوده همسرم فقط هزينه خوراك منزل را تهيه ميكند و هيچ هزينه اى بابت هيچ بيمارى پوشاك و موارد ديگر پرداخت نميكند و هزينه هايم را از ارث پدريم متقبل شده ام ايا ميتوانم ادعاي نفقه ٤ سال گذشته را داشته باشم يا خير ؟؟
چون شنيده ام كه نفقه طولانى مدت مورد قبول دادگاه نميباشد و بايد ٦ ماه يا حداكثر يك سال باشد .
ممنون از راهنماييتان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام ب
. بله نفقه گذشته فقط به صورت حقوقی قابل مطالبه هست. مطالبه نفقه حال قابل شکایت در دادگاه کیفری است

یک وکیل

قانونگذار در ماده 1206 قانون مدنی می‌گوید که زوجه در هر حال می‌تواند برای نفقه‌ زمان گذشته خود اقامه دعوا کند و طلب او از بابت نفقه‌ مزبور طلب ممتاز بوده و در صورت افلاس یا ورشکستگی شوهر، زن مقدم بر غرما خواهد بود اما اقارب فقط نسبت به آتیه می‌توانند مطالبه‌ نفقه کنند.
از طریق حقوقی برای مطالبه نفقیه ایام گذشته اقدام بفرمایید.

پرسشگر :

بسيار ممنون و سپاسكذار

یک وکیل

خواهش میکنم. انجام وظیفه بود