مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع با صاحب کار

باسلام من دختری 32 ساله هستم یک سال پیش با صاحب کارم که متاهل هست وارد ارتباط نامشروع شدم و کلی پیام عاشقانه و عکس از همدیگه رد و بدل کردیم. چند وقت پیش من با کسی دیگه وارد ارتباط شدم و برا اینکه این آقا را ردش کنم و دیگه کار نکنم درخواست قرارداد و سفته و حقوق کردم و تو خیابان با ایشون بحثمون شد و به این آقا گفتم ازاله بکارت کردی و تهدیدش کردم به آبروی خانوادگیش تا مدارکم را داد. حالا شکایت کرده به اتهام اخاذی و تهدید و تهمت. تو را خدا بگید من مجازتم بدتره یا اون؟ سندی برای اینکه این آقا ازاله بکارت کرده ندارم غیر از یه پیام از اون که تازه در اونم مبهم گفته. (خداوکیلیش هم نکرده و حماقت خودم برا 2 سال پیش با کسی دیگه بوده) یا اینکه چجوری میتونم مجرم به زنا کنم این آقا را..؟ تو را جان بچه هاتون کمکم کنید و راهنماییم کنید و اقلا بگید کی بیشتر میتونه شاکی باشه.تو را خدا. دارم میمیرم از استرس. ممنونم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. بحث شکایت ایشان به مسایل شخصی ربط ندارد در ثانی با توجه به آنچه مطرح کردید بعید است شکایتی مطرح کنند و در صورت شکایت در خصوص اخاذی به نظر بنده منتج به نتیجه نخواهد شد.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
اگر شما برای گرفتن مدارک و سفته خودتون و حقوقتون حرفی زدید دلیل بر اخاذی نمیشه چون دریافت این موارد حق شما بوده و ذیحق محسوب میشدید و بستگی به دلایل ابرازی ایشان نیز دارد که تا چه اندازه مثبت وقوع جرم باشد در جلسه اول حضور در دادسرا حتما یک وکیل بهمراه داشته باشید و نگران نباشید.