مشاوره حقوقی رایگان - ملک تصرف کردن

با سلام
زمین مسکونی را داییم از شخصی بنام ر. خریداری کرده با ذکر حدهای زمین و شرطی در پایان قولنامه آورده که درصورت فروش، زمین را به خود ر. بفروشند ولی از قضا موقع فروش زمین، پول نداشته بخره
داییم زمین و به پدر بنده فروخته که الان فوت شدن، ر. هم 15سال بعد فوت پدرم فوت کرده
الان یه قسمت از زمین که حاشیه خیابان هست رو تحت تصرف پسر ر. هست در صورتی که تو قولنامه داییم که از ر. داره حد جنوب به ممرعام میباشد و ما هم یه قولنامه داریم که فقط اون ملک از داییم خریدیم تایید میکند ولی حدش ننوشتند
حال چیکار باید کرد لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام. دادخواست اثبات مالکیت و خلع ید بدهید تا استعلامات لازم انجام شود و می توانید از استشهادیه نیز استفاده نمائید.

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

سلام، به اداره ثبت املاک؛ محل وقوع ملک مراجعه کنید اگر اطلاعاتی در خصوص حدود پلاک ثبتی شما موجود نباشد، دادخواست حقوقی تعیین حدود پلاک ثبتی موصوف با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری را بخواهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست خلع ید از متصرف غیر قانونی بدهید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

طرح دعوی اثبات مالکیت و سپس طرح دعوی خلع ید