مشاوره حقوقی رایگان - طلبکاری

سلام خسته نباشید.
من بازنشسته نیروهای مسلح هستم پارسال برج 6 ضامن آقایی شدم که با برادرش دوست بودم. ایشان میخواست از مسکن مهر خانه بخرد به همین دلیل ما به بانک مسکن مهرشه کرج رفته و بنده با فیش حقوقی خود و ارائه کسر از حقوق سازمان من شدم ایشان 45 میلیون وام گرفت البته حواله دریافت کرد که باید 64 میلیون برگرداند این آقا ماهی 450 هزار تومان باید قسط میداد که برج ده 98 میخواستم وام جعاله بگیرم بانک گفت چون شما ضامن هستی و آن طرف چهار قسط عقب افتاده داره به شما وام نمیدیم . من با ایشان تماس گرفتم گفت شما بده من تا سر برج به شما میدهم من به بانک گفتم چهار قسط را کم کنید مابقی را بهم بدهید و بانک این مطلب را هم در رسید بانکی قید کرد و یک میلیون هم بهش دستی دادم که در پرینت بانک سپه موجود است الان یکسال میگذرد و ایشان پول من را نمی‌دهد شکایت کردم پرونده من به شورای حل اختلاف کرج رفت در دادگاه همه چی را به قاضی شورا توضیح دادم و پرینترهای بانک مسکن و سپه را هم دادم به ایشان ولی اون آقا فقط ادعا می‌کرد من بدهیم و دادم و مدرکی دال بر اين‌که بدهی خودش را پرداخت کرده نداشت بعد از گذشت دو هفته الان قاضی شورا رای داده که مدارک من ایشان را قانع نکرده که این آقا بدهکار میباشد و 20 روز وقت گذاشته اعتراض کنم .
شما میفرمائید بنده چگونه اعتراض بنویسم تا به حق و حقوقم برسم .
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما تجدیدنظرخواهی کنید و یک لایحه قوی با کمک وکیل تنظیم کنید حتما نتیجه می گیرید