مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در تنظیم سند

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم دادراه
بنده ملکی خریداری کردم و در قولنامه تاریخ تنظیم سند 99/8/2 قید شد و برای هر روز تاخیر در تعهدات طرفین هم مبلغی رو قید کردیم ولی با توجه به اینکه فروشنده عنوان کرد که سند فعلا به مشکل خورده و انتقالش چند ماهی بیشتر طول میکشه، بدلیل اینکه به مسائل حقوقی آشنا نبودم، گواهی عدم حضور نگرفتم. ضمن اینکه مبلغ 70 میلیون تومان از مابقی ثمن معامله مونده که باید روز تنظیم سند به فروشنده بدم و تا چند روز دیگه سند آماده میشه. سوالی که دارم اینه:
1. با توجه به اینکه گواهی عدم حضور نگرفتم میتونم ادعای خسارت تاخیر در تنظیم سند بکنم؟
2. اگه بخوام ادعای خسارت کنم اول مابقی پول رو بدم و سند رو بزنم بعد اقدام کنم و خسارت تاخیر بگیرم؟ یا تا زمانی که تکلیف قضیه مشخص نشده مابقی پول معامله رو ندم و انتقال سند رو موکول کنم به بعد از مشخص شدن میزان خسارت تاخیر؟
ضمنا چون فروشنده پول زیادی دست من داره خودش خیلی عجله داره که سریعتر سند بزنه ولی ظاهرا سندش تو اخذ تاییدیه شهرداری و آتش نشانی به مشکل خورده بوده که حالا رفع کرده.
ممنون میشم اگه پاسخ سوالاتمو بدید.

پاسخ ها :

خسارت تاخیر در تنظیم سند تاخیر در تنظیم سند سند