مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

باسلام خدمت شما مغازه ای داریم که نزدیک به 20ساله پیش به صورت دست نویس دادیم اجاره و فقط یک اجاره نامه ای دست نویس ازش داریم طی این چند سال خود مستاجر نزدیک پنج سال در مغازه فعالیت کرده و بعد داده دست پسرش الان چندسالی هم هست که مغازه بسته اس و هیچ فعالیتی در اون نمیشه و در ضمن مستاجر دو سالی هم هست فوت کرد و طی این چندسال هم اجاره ای پرداخت نکردن حالا ملک ما هم چون قدیمی شد و در حال تخریبه میخایم بفروشیم ایا باید به مغازه حق پیشه بدیم چطور میتوانیم حکم تخلیه بگیریم ممنون ...

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بعد از سال 76 اجاره دادین هیچ حقی نداره وشما باید دادخواست حکم تخلیه بدید