مشاوره حقوقی رایگان - حقوق راه اندازی کسب و کار در مغازه

یک مغازه ای حدود ده ساله که در اجاره منه و بنگاه املاک دارم که امسال ماهیانه دو میلیون تومن اجاره میپردازم. صاحب مغازه اومده میگه اجاره سال جدید ماهیانه شش میلیونه (یعنی میخواد اجاره دو سه برابر کنه )
اگه نمیتونی بدی مغازه رو تخلیه کن .حالا یکی خبر آورده که خود صاحب مغازه میخواد بنگاه املاک بزنه سوال اینه من که ده ساله مشتری اونجا جمع کردم اون میخواد به راحتی مشتریای منو مال خودش کنه من حق و حقوقی ندارم؟ نمیتونم اعتراض کنم که اون همون شغل من رو اونجا ادامه نده؟

پاسخ ها :

سمانه  ملك بالا

سرکار خانم سمانه ملك بالا :

با سللم
شما زمانی میتونی چنین خواسته ای داشته باشی که اونجا دارای حق کسب و پیشه یا دارای سرقفلی بوده باشی