مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

با سلام
من پدرم سال 68فوت شده و منم همون سال به دنیا اومدم.
مادرم که قیم قانونی من بوده سال 75به مدت 1سال 3تا مغازه پدرمو که مشاع بین من و مادر و خواهرم هست امانت داده به ینفر .
اون آقا هم دیگه تمدید قرارداد نکردن. و قولنامه ای که برای اون 1سال هم بینشون نوشتن بصورت امانت نامه بوده و قید شده هیچگونه دخل و تصرف نمیکنند.
هرسری گفتیم خالی کن مغازه هارو یه بهانه ای آورد. مادره من هم الان مدت 10سال هست که فلج مطلق شده است.
الان بعد 25سال هرچی گفتیم خالی کن خالی نکرد.
الان من شکایت خلع ید مشاعی کردم میخام بدونم میتونم راحت مغازه رو پس بگیرم؟
و اینکه ایا من باید حق پیشه بدم ؟
چون صاحب مغازه من و خواهرم هستیم و مال مشاعی هست و این آقا پولی به حساب من و خواهرم واریز نکرده در این 25سال.
رفتم پیش دادستان گفتن مادرتون برای اجاره باید نامه دادستان میداشت و خلاف قانون اجاره داده.
من را راهنمایی کنین چطوری این آقا را از مغازه ها خارج کنم

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

با سلام.سعی کنید مسیر رو به سمتی ببرید که اون سال مادرتون اجاره نداده بلکه امانت داده و تا موضوع شما به قانون موجر و مستاجر ورود نکند در غیر اینصورت با عنایت به عدم پرداخت اجاره بها میتونین بدون حق پیشه تخلیه ایشون رو بخواید