مشاوره حقوقی رایگان - محل تحصیل زوجه

ضمن عرض ارادت.
زوجه ( همسرم ) مدتی است مطابق احکام قطعی دادگاه ناشزه است و از زمانی که مثلا برای تحصیل به شهرستان دیگری رفته زندگی خودمان و خانواده هایمان را به افتضاح کشیده.
مع الوصف میخوام از محل تحصیل وی استعلام کنم؛ آیا ماده قانونی وجود داره در این خصوص؟
ممکن هست قاضی خانواده از صدور چنین دستوری خودداری کنه و هواداری کنه از زوجه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

منظور شما از استعلام چیست؟ خیر ماده قانونی نداریم.