مشاوره حقوقی رایگان - به زن ناشزه فقط مهریه تعلق می گیرد؟

از یکی از قضات دادگاه خانواده پرسیدم. به زن ناشزه در صورت اثبات نشوز فقط مهریه تعلق می‌گیرد. .... و انتقال تا نصف دارایی و حتی نفقه منتفی است.

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . در صورت اثبات نشوز زن ، ديگر شرط تنصيف دارايي منتفي است و زوجه مستحق تا نصف دارايي نيست ليكن در خصوص مطالبه اجرت المثل به نظر من منعي وجود نداره و زوجه مستحق اجرت المثل و مهريه مي باشد

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله نفقه و تنصيف مال شامل ناشزه نميگردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به مطالب ذیل دقت فرمایید خلاصه ای از پاسخ میباشد :
شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد.
ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد.
ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد.
رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد.
خامسا،ممکن است 5تا50درصد متغییر باشد دقیق نصف اموال نیست، بستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود.
بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست