مشاوره حقوقی رایگان - درچه صورت میتوان زن را ناشزه کرد؟

با سلام اگر بنده نفقه و مهریه خانمم را بدهم میتوانم در عوض او را ناشزه کنم تا زمان طلاق ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. باید ابتدا دادخواست عدم تمکین زوجه را مطرح و در دادگاه اثبات بشود که زوجه تمکین نمی کند و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورت نیاز داشتن به مشاوره بیشتر می توانید با مراجعه به پروفایل بنده با من تماس بگیرید.
موفق باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر باید در خصوص عدم تمکین حکم قطعی صادر شود