مشاوره حقوقی رایگان - نشوز زن

با سلام بنده ناشزه شدم و بعد از دو ماه پشیمان شدم و بعد از دوبار فرستادن اظهارنامه اعلان پشیمانی و بازگشت به منزل کردم اما شوهرم کلید منزل را نمی‌دهد و حاضر نیست من را همراه خودش به منزل ببرد. شکایت نفقه کردم با مدارک مراجعه به منزل، اما قاضی همچنان قبول نمیکند و میگوید ناشزه هستی باید بروی تا حکم بشکند و نمی‌پذیرند که من مراجعه میکنم اما من را به منزل راه نمی‌دهند. حالا من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تامين دليل و استشهاديه بگيريد و به دادگاه تحويل دهيد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر هنوز حکم عدم تمکین اجرانشده از شعبه بخواهید
اگر اجرا شده بشعبه اطلاع دهید که میخواهید تمکین کنید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به کلانتری مراجعه و عدم ورود به منزل را کلانتری صورت جلسه کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم به درب منزل شوهر رفته و اگر ایشان راه نداد با پلیس 110 تماس گرفته تا صورت جلسه کند صورتجلسه را نزد قاضی ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام مدنی مربوطه که پرونده تمکین در آن مفتوح است پیگیری نمائید.
با مراجعه به درب منزل همسر خویش و با حضور همسر شما درب منزل، صورتجلسه کلانتری در این رابطه تنظیم شود.