مشاوره حقوقی رایگان - چگونه ثابت کنم که همسرم ناشزه است؟

سلام. 30 ساله که ازدواج کردم و به طور خلاصه دچار مشکلات زیر با همسرم هستم.1.مدت 8 ساله که روابط زناشویی نداریم.اتاق خواب رو جدا کرده و پیش بچه ها میخوابد. به این بهانه اخاذی مکند....2..بدون اجازه من ازخانه بیرون میره و اصولا در هر کاری نظر من براش مهم نیست. حتی رفته عمل زیبایی کرده. ..3..مقداری پول در حضور فرزندان از من قرض گرفته و مقداری پول از دیگران پیش من امانت بوده رابرداشته و پس نمیده، ...4..مقداری طلا گرفته بودم که همه را برداشته و پس نمیده..5...به خانواده ام زنگ میزنه و ایجاد مشکلات زیادی می کند. ..6..درگیری لفظی زیادی با من داره و خیلی اذیت میکنه به طوری که حدود 3 ساله که دچار بیماری عصبی بدی شدم. .7..در این موارد فقط دوتا بچه‌ها م که بالای 18 سال سن دارند شاهد هستند. ...لطفا راهنمایی بفرمایید که چکار باید بکنم و چه مراحلی رو باید طی کنم. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

منا حمیدی مجد

سرکار خانم منا حمیدی مجد:

سلام،اگر مراد شما صرف اثبات نشوز باشد شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین خاص را مطرح کنید و در صورتی که همسرتان باز از شما تمکین نکند وی مستحق پرداخت نفقه از سوی شما نخواهد بود و در نهایت چنانچه قصد طلاق داشته باشد با طرح دادخواست طلاق با استناد به عدم تمکین خاص و نشوز و در نهایت به بار امدن مشکلات عدیده خانوداگی میتوانید او را طلاق دهید.
موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اثبات ناشزه بودن همسر بر عهده شماست در این خصوص می بایست درخواست تمکین اعم از عام و خاص به دادگاه خانواده تقدیم نمایید و در قسمت شرح دادخواست به موارد معنونه فوق اشاره نمایید در صورت نیاز شاهدان خود را نیز معرفی نمایید.
دادگاه پس از بررسی موضوع دستور تمکین به همسر شما خواهد داد و در صورت عدم تبعیت از دستور دادگاه در هر صورت می توانید تقاضای متارکه در همان مرجع فوق الذکر ارایه نمایید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. اثبات ناشزه بودن همسر شما باتوجه به اینکه در یک منزل سکونت دارید فقط در صورت اقرار ایشان اثبات میشود.

محمدعلی ناصرالاسلامی

جناب آقای محمدعلی ناصرالاسلامی :

سلام با این اوصاف فقط تمکین خاص نمیکنه ناشزه هم برای تمکین خاص هست هم عام
بهتره دادخواست تمکین خاصه تمکین خاص بدید البته مکانش هم باید فراهم باشه
موفق باشید