مشاوره حقوقی رایگان - نشوز با ارایه چه مدارکی به دادگاه قابل اثبات است؟

سلام.در موارد زیر ابهام دارم.؟1...همسرم ناشزه است.حدود 8 ساله که به خواسته های من در امور زناشویی توجهی ندارد.این موضوع را وسیله ای برای اخاذی از من قرار داده. 2...بدون اجازه من وهروقتی که بخواهد از منزل بیرون می رود وهرکاری که بخواهد انجام میده و کلا هیچ اطلاعاتی هم به من نمیده.
3...بر اثر مشاجرات لفظی فراوان و فشارهای عصبی وارده دچار نوعی بیماری عصبی شده‌ام و در حال حاضر دارو مصرف می کنم.
سوال اول...ایشان مدام به من تاکید میکنه علیرغم همه کارهایی که می کنم، چرا به دادگاه خانواده نمیری و طلاقم نمیدی؟هدف ایشان آن است که من تقاضای طلاق کنم و ایشان بتونه تقاضا ی انتقال نصف دارایی و اجرت المثل بکند. در چه صورت این موارد به ایشان تعلق نمیگیره.؟
س دوم...با ارایه چه مدارکی به دادگاه ناشزه بودنش را اثبات کنم؟ شاهدی به غیر از فرزندانم ندارم
س سوم.... باچه مدارکی میتونم به جرم همسر آزاری بر علیه وی شکایت کنم؟ به کدام دادگاه؟
س چهارم. ..باتوجه به موارد فوق در چه صورتی میتونم ایشان را بدون انتقال تا نصف دارایی و بدون پرداخت اجرت المثل میتونم طلاق بدم...
استدعا دارم در موارد فوق مرا راهنمایی کنید. البته موارد دیگری از جمله تصرف در مقداری از دارایی من توسط وی هم رخ داده که برای جلوگیری از اطاله کلام از طرح آنها خودداری کردم. سپاس

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
اگر شرط نصف اموال در عقدنامه آمده باشد به ایشان تعلق میگیرد والبته ملاک اموالی است که بعد از ازدواج و در زمان زندگی زناشویی به دست آمده باشد و اجرت المثل هم مطابق نظر کارشناس تعلق میگیرد و زمانی که شما تقاضای طلاق کنید باید این موارد رو پرداخت کنید. در خصوص ناشزه بودن هم شما میتونید به دادگاه اعلام و تقاضای تجویز ازدواج مجدد کنید که اثبات این امر با نظر پزشک ممکن خواهد بود
موفق باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

درصورت امضا شرط تنصیف اموال. اموالی که پس از عقد بدست آمده را شامل می‌شود. اجرت المثل ایام زوجیت هم توسط کارشناس محاسبه میگردد