مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتورسیکلت سنگین

با سلام
بنده یک دستگاه موتورسیکلت سنگین خریداری کردم، یک شب در حال بازگشت به خانه به پیشنهاد دوستم (فرد شماره 1) و بنا به علتی، موتورسیکلت را به خانه دوست دوستم (فرد شماره 2) بردیم و آنجا نگه داشتیم (در این مورد یک شاهد مرد دارم)
دو شب بعد جهت سوار شدن و تحویل موتور به خانه مذکور مراجعه کردیم، در حالی که من در اتاق پشت پارکینگ بودم، یکی دیگر از دوستان دوستم (فرد شماره 3) موتور را روشن کرده و بدون اجازه به بیرون از پارکینگ برده و به بهانه پوشیدن کاپشن، موتور روشن را رها میکند و وارد پارکینگ میشود، که بلافاصله موتورسیکلت سرقت میشود.
موتورسیکلت بدون مدارک (قاچاق) بوده، البته میتوانم برای آن سند برگه اموال تملیکی تهیه کنم.
آیا می توانم از فرد شماره 1 که بنا بر پیشنهاد او موتور سیکلت را تحویل دوستش دادم، شکایت خیانت در امانت کنم و نتیجه بخش است؟ (یک شاهد دارم)
آیا می توانم از فرد شماره 3 شکایت مشارکت در سرقت یا با عنوان دیگری شکایت کنم؟
نتیجه بخش است؟ این سه نفر علیه یکدیگر شاهد نخواهند بود.

پاسخ ها :

زهرا  ولدخاني

زهرا ولدخاني :

استان :

سلام خیانت در امانت محسوب نمیشود ،
خیانت در امانت زمانی ست که شما که مالی را به قصدی مانند (نگهداری و یا استفاده و ......)به شخصی سپرده و ایشان خلاف قصد و نیت شما اقدام نماید ،
در این پرونده شما تحت عنوان سرقت و تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت طرح نمایید.
البته شکایت مطروحه بر علیه شخص 2 و 3 نتیجه بخش خواهد بود.
موفق و پاینده باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند مالکیت موتور سیکلت بنام شما باشد یا ازمالک وکالت داشته باشی میتوانی بر علیه نفر دوم وسوم به اتهام خیانت در امانت شکایت کنی.