مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت هرمی

سلام، خسته نباشید.من سال 98 وارد شرکت هرمی شدم که اون موقع دنبال کار میگشتم و بیکار بودم و در آگهی یک کاری رو دیدم حقوق مزایا عالی. زود تماس گرفتم. اون شخص که من رو کشید در اون شرکت به نام ... بچه مازندران بود. آگهی نامربوط گذاشته بود و من رو در دام انداخت. من هم رفتم دیدم یک خونه که داخلش 18- 19 نفر آدم بود و گفتن آموزش ها تموم شد میریم سمت محل کار ولی باید پنج روز در آموزش بشینید که بعد دیدم نتورک و کمپانی کیونت حال بهم زن بود.
من هم ساده بودم و بیمار. از گذشته و آینده خراب و بیماری و فقر برای من حرف زدن طوری که به خودم میگفتم چقدر آدم بیغیرت باید باشم کاری برای خودم و آیندم نکنن به هر حال گفتن 45 میلیون باید بدید وارد کار بشی و محصول بخری و من هم سر در نمیاردم الان هم نمیدونم محصول خریدن یا نه فقط گفتن برات تور مسافرتی خریدیم و تاکید میکردن شما پولت رو به ما ندادی به کمپانی دادی. من هم ساده هم جوری جوگیرم کردن که گفتم باید از اعتبارت استفاده کنی خدا خیرشون نده و عوضش رو بگیره ازشون. الان بی اعتبار شدم چون نتونستم هیچی از پولی که از دوست آشنا و فامیل و خانواده گرفتم پس بدم.
و اون شخص که معرفم بود از اون سیستم رفته و هیچ نشونی و شماره ازش ندارم ولی چند سطح بالاتر هنوز هم هستن و نشونی و شماره ازشون دارم. آیا میخوام بدونم میتونم پولم رو پس بگیرم؟ لطفا کمکم کنید من الان به بهانه فوت عموم از اون شرکت اومدم بیرون و گر نه نمیذاشتن بری خونه سر بزنی باید این طور بهانه میاوردی .
1- چقدر فرصت دارم که شکایت کنم چون دنبال یک سری بچه های ساده که مال باختن پیدا کنم بهشون اطلاع بدم اونا هم شکایت کنن.
2- الان شخصی که معرفم بود نیست رفته از اون سیستم و الان من از چه شخصی باید شکایت کنم؟
3- چرا با وثیقه این ها رو آزاد میکنن از آن ها اداره اگاهی خیلی راحت میتونه اعتراف بگیره و آدرس خانه های تیمی دیگه رو بدن و ان ها هم دستگیر بشن ولی وقتی با وثیقه بیان بیرون به همه اطلاع میده و همه خودشون رو تا مدتی گمنام میکنن چون خیلی زرنگن.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پيشنهادات را براي قوه قضاييه و روابط عمومي ناجا بفرستيد