میتوانید تحت عنوان هبه پس بگیرید
سلام
برادر و مادرت باید دادخواست استرداد طلا ها رو به طرفیت زن برادرت مطرح کنند ...باید مشخص شود طلاها بابت چه چیزی داده شده آیا امانت بوده یا هدیه داده شده ؟
پیشنهاد میکنم تلفنی مشاوره بگیرید
شکایت نیاز به ادله ماده ۱۲۵۸ قانون مدنی دارد
سلام مادر به استناد ماده ۸۰۳ قانون مدنی قادر هست دادخواست به خواستههای اثبات هبه و رجوع از هبه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برساند.