مشاوره حقوقی رایگان - شارژ

در بعضی موارد مالک یا مستاجر پرداخت شارژ ماهانه ساختمان را به عدم حضور خود منوط می کنند برای اخذ شارژ قانونی چه کاری می توان کرد ارائه طریق بفرمایید ممنون خواهم شد

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

پرداخت شارژ اجباري است و بايد مدير ساختمان هم از خانه هاي خالي و فاقد سكونت شارژ بگيرد و هم داراي سكونت و طبق قانون اپارتمانها در صورت عدم پرداخت شارژ ميتوان انشعاب مشترك يا غيره را قطع نمود

یک مشاور

با سلام
طبق قانون تملک آپارتمان ها تمامی مشترکین آپارتمان ها موظف به پرداخت شارژ میباشد و ربطی به سکونت و اقامت ندارد منتها عدم سکونت و اقامت دارای تخفیف میباشد
در صورت عدم پرداخت اقدام به طرح دعوی در شورای حل اختلاف نمایید