مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق و حقوقات قانونی کارگر از کارفرما و بازگشت به کار

باسلام من مدت 5ماه و13روز دریک فروشگاه زنجیره ای کار میکردم و طبق ساعت کار. ساعتی حقوق میگرفتم و معمولا بین 10الی 15ماه بعد به حساب بانکی من واریز میشد و گفته بودن بعد سه یا چهارماه بیمه و قراردادیت میکنیم و مدتها گذشت خبری نشد و من رفتم بازرسی تامین اجتماعی نامه نوشتم و بعد 58روز بازرس آمد و منو صدا زدن و یکسری سوال پرسید بازرس کد ملی و گفت از کی کار میکنی اینجا و خلاصه بازرس رفت و مجموعه از دست من خیلی ناراحت شده بودن گفتن چرا این کار رو کردی کار بدی کردی که بازرس آوردی و ماندگار نیستی اینجا و تهدید کردن و فردا گفتن مدارک هاتو بیار که بیمه ات کنیم و قرارداد معین آوردن یک ماهه از تاریخ 1/6/99الی 31/6/99 و من امضا کردم گفتن امضا نکنی حقوق این ماه واریز نمیشه و من امضا کردم و گفتن از تاریخ 1/7/99نیا سرکار تعدیل نیرو کردن الان چکار کنم الان خواسته من اینه تمام حق و حقوقات قانونی از روز اول 19/1/99 الی برج 6 و میتونم برگردم سرکار بازگشت به کار یا نه و از تاریخ 1/7/99 تعدیل نیرو شدم و بلاتکلیفم حقوقی شامل میشه این ایام بلاتکلیفی چکار کنم خواهشمند است کمکم کنید باید بروم اداره کار دادخواست شکایت کنم ؟ ایا نتیجه ای دارد/ چقدر زمان می برد باتشکر

پاسخ ها :

اسماعیل خلیلی

اسماعیل خلیلی :

استان :

سلام با مراجعه به اداره کار میتوانی حقوق قانونی خود را بگیری .
آخرین حقوق در چندین سال سابقه کاری

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به قرارداد موقتی که امضاء کردید بازگشت به کار شامل شما نخواهد شد. جدای از اینکه کار کارفرما اخلاقی است یا خیر؛ توصیه میکنم از این پس برای دریافت حقوق قانونی خود با مشورت بیشتر و با ظرافت بیشتری اقدام نمایید. بدون شک هیچ کارفرمایی تحمل نمی کند که کارگر بازرس اداره کار را به محل بیاورد و قطعاً واکنش نشان می دهد.