مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول

سلام زمستان گذشته پسرم به شخصی پول داد تا او را به المان ببرد با ویزای تقلبی وقتی رسیدند فرودگاه هامبورگ بلافاصله دیپورت شدند همه گروه که به عنوان گروه مستند ساز ویزا داشتند چطور میتونم پول رو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام باید مدارک واریز یا پرداخت رویت و اظهار نظر شود .

سپیده عصاریان

سپیده عصاریان:

باسلام
چون پول به دلیل انجام یک کار خلاف قانون پرداخت شده از نظر اینجانب قانون هیچ گونه حمایتی در خصوص برگرداندن پول نمیکند
مثالی که برای این مورد میشود زد ...مواردی که از طریق قمار فردی طلبکار پولی میشود و فرد بدهکار پرداخت نمیکنه قانون هیچ حمایتی نمیکند