مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سنوات و حقوق

سلام خدا قوت
وقتتون بخیر
ببخشید من 5 سال از 92تا97
و همچنین از97تا99 بصورت مقطعی کلا 8 ماهی (هر ماه 7تا 15 روز سرجمع 8 ماهی از سال 97 ماه دی تا سال99) در دفتر اسناد رسمی کار کردم ولی حق و حقوقات منو طبق 15 درصد قانون دفاتر پرداخت نکرده و همچنین رضایت نامه غیرمالی بمن امضا زده که همه حق و حقوقات خود و سنوات را برابر قانون کار و همچنین 15 درصد را گرفتم درحالی که نگرفتم بیمه نیز برایم رد کرده (ولی اون 8 ماه مقطعی رو رد نکرده چون سرباز بودم و ماهی بین 7 تا 15 روز میرفتم) الان من چیکار کنم و طبق چه ماده و تبصره و یا هر چیز دیگه ای به نتیجه میرسم چون متاسفانه اداره کار محل زیاد اشراف ندارن به اینکار. یک رای وحدت رویه هستش مال فروردین 97 است شماره 20-17 و میگه هر سندی امضا کرده باشی و سند پرداختی نداشته باشه قابل قبول نیست و اداره کار محل میگه چون ماقبل 97 امضا زدی شامل تو نمیشه و بعد از 97 رو شامل میشه در حالی که قانون جدیدی نیست و تفسیری ملموس تر از اون قانونه

پیشاپیش از همکاری شما بزرگواران سپاسگزارم

پاسخ ها :

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
میتونین به دیوان عدالت اداری دادخواست بدین تا مشکلتون رفع شه انشاءالله