مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه و سنوات

سلام. از مهر 97 تا اردیبهشت 99 در مهد کودکی مربی مهد و پیش دبستان بودم با شرایط کرونا بیکار شدم تا خرداد 1400 بدون قرارداد دوباره مشغول شدم دو ماه بعد کرونا گرفتم و دوماه استراحت کردم مجدد از آبان شروع به کار کردم تا اسفند 1400 بی دلیل اخراج شدم .. در این مدت نه بیمه و نه هیچ مزایا و سنواتی دریافت کردم حتی حقوق بهمن رو هم بهم ندادند. آیا با شکایت از طریق اداره کار میتونم به حق و حقوق و بیمه برسم..

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار میتوان شکایت خود را در خصوص سنوات کارکرد و حق بیمه اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید