مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سنوات خدمت قدیم

درود
ببخشید، من از سال 1363 الی 1371 بمدت 8 سال در اداره برق بصورت قراردادی کار کردم و سال 1371 استعفا داده‌ام اما تا بحال پیگیر سنوات نبوده‌ام، ایا اگر پیگیری کنم 8 سال سنواتم را میتوانم به نرخ روز دریافت کنم؟ سال 1371 که استعفا دادم حقوقم حدود 7 هزار تومان بوده، لطفا راهنمایی کنید ایا میتوانم سنواتم را به نرخ روز بگیرم؟
با درود و سپاس فراوان...???

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک رزومه شغلی دارید قابل پیگیری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ مسلما به نرخ روز دریافت خواهید کرد. وجه اعلامی در متن سوال، در حکم عدم است و اگر قرار به پرداخت سنوات باشد، بایستی به نرخ روز پرداخت و تادیه شود تا کمک خرج زندگی باشد.