مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق قانونی در زمان خاتمه همکاری

با سلام من از سال 94 تا پایان شهریور امسال در شرکتی مشغول به کار بوده ام یک دوره در خرداد 1397 با من تسویه حساب شد و من بعد از وقفه ای کوتاه مجدد در بهمن ماه همان سال به شرکت بازگشتم در پایان سال 99 سنوات اینجانب را پرداخت کردند اما امسال در آخرین روز قراردادم در پایان شهریور نامه ای مبنی بر اینکه از امروز نیازی به خدمات شما نیست دادند و خواستار ترک محل کار شدند و الان با گذشت 47 روز هنوز با من تسویه حساب نکرده اند.
1. درخصوص خاتمه کار یکباره میتوانم اقدامی کنم؟
2. عیدی و پاداش مشمول مالیات هستند؟
3. سنوات سالهای گذشته را میتوانم به روز مطالبه کنم؟ ضمن اینکه یکی از آیتم های حقوقی را مبنای محاسبه سنوات سالهای قبل قرار ندادند

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود اگر قرارداد دارید طبق آن عمل می شود و می توانید در خواست بازگشت به کار دهید و تا 1 ماه از بیمه بیکاری استفاده نمایید و تمام حقوق شما باید پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانی. شکایت خود را پیگیری کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام پاسخ سوالات:
سوال 1 و 3: بابت کارکردتان تا خرداد97 نمی توانید مجدد حق سنوات مطالبه کنید و همچنین نمی توانید مابه التفاوت حق سنوات را مطالبه کنید منتها اگر تسویه حساب بعدی تان که در پایان سال 99 انجام شده بدون وقفه ی کاری بوده باشد ( یعنی رابطه ی کاری و بیمه ای تان با کارفرما اینگونه نباشد که در پایان 99 قطع شده و مجدد چند روز بعد در ابتدای 1400 برقرار شود) در اینصورت امکان مطالبه ما به التفاوت حق سنوات بر مبنای آخرین حقوق را دارید
سوال 2. عیدی تا میزان یک ماه معافیت مالیاتی از مالیات معاف بوده و مازاد بر آن مشمول مالیات است
برای کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق سامانه روابط کار شکایت خود را علیه کارفرما مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق سامانه روابط کار شکایت خود را علیه کارفرما مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق سامانه روابط کار شکایت خود را علیه کارفرما مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق سامانه مربوطه به اداره کار شکایت و پیگیری کنید