مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

با سلام و احترام
بنده قرارداد مدت موقت تا 29 اسفند 1402 داشتم. شرکت ماه اسفند، حقوق آبان و آذر و دی و عیدی را پرداخت کرد. حقوق بهمن و اسفند و سنوات باقی ماند. بعد از سیزده روز تعطیلی، چهاردهم به مدیرم پیام دادم که نمیتونم بیام و گفتن یکی دو ماهی باید بیای من هم به علت تاخیر پرداخت واقعا نمیتونستم.... حالا میگم یک زمان بدین برای تسویه حساب میگن تا نیروی جدید جای شما نیاد نمیشود خب من میخوام تحویل مانیتور و کیس و... رو انجام بدهم که مشکل ساز نشود.. میشه راهنمایی بفرمایید لطفک

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. امکان طرح شکایت وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه در قرارداد فی مابین آمده ملاک است میتوانید کایت مطرح کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق مدیر شرکت حل کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بستگی به شرایط قرارداد شما دارد که شرکت همچین مجوزی دارد با خیر

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنامه بفرستید .
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

قرارداد فی مابین شما و کارفرما ملاک عمل است به اداره کار محل خود مراجعه و ادعای خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اظهارنامه اخطار قانونی کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام

در مورد شرایط شما، نکاتی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید:

حقوق و مزایای معوقه:
طبق قانون کار، کارفرما موظف است حقوق و مزایای شما را تا پایان دوره قراردادتان به طور کامل پرداخت کند. این شامل حقوق ماه‌های بهمن و اسفند، عیدی و سنوات می‌شود.
شما می‌توانید برای دریافت حقوق معوقه خود به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه کنید و از طریق مراجع قانونی پیگیری کنید.

تحویل اموال شرکت:
شما موظف هستید که قبل از ترک کار، اموال شرکت را که در اختیار شما بوده، به طور کامل تحویل دهید. این شامل مانیتور، کیس و سایر تجهیزات می‌شود.
برای انجام این کار، از مدیر خود بخواهید تا زمانی را برای تسویه حساب و تحویل اموال تعیین کند.
در صورت عدم همکاری شرکت، می‌توانید با ارائه لیست کاملی از اموال در اختیار خود و اخذ رسید کتبی از مدیر، از بروز مشکل در آینده جلوگیری کنید.

عدم تمایل به ادامه کار:
اگر تمایلی به ادامه کار در این شرکت ندارید، می‌توانید به صورت کتبی استعفای خود را به مدیر شرکت ارائه دهید.
در استعفانامه خود، تاریخ دقیق استعفا و دلیل آن را ذکر کنید.
همچنین، می‌توانید به شرایط عدم تمایل خود به ادامه کار تا زمان جایگزینی نیروی جدید اشاره کنید.

نکات تکمیلی:

در تمام مراحل پیگیری حقوق خود، مدارک و مستندات لازم را جمع آوری کنید.
در صورت نیاز، می‌توانید تماس بگیرید و مشاوره دقیق تری خدمت تان ارائه نمایم
حفظ آرامش و رفتار مودبانه در تعامل با شرکت، به نفع شما خواهد بود.